Altijd al de Bijbel helemaal willen lezen? Baptistengemeente Katwijk organiseert de cursus 3 jaar door de Bijbel, waarin de deelnemers boek voor boek de complete Bijbel doorlezen met uitleg van een docent. Deze Bijbelcursus staat open voor iedereen; de een wil de hele Bijbel doorwerken, en de ander komt voor juist dát boek, waar je meer verdieping in zou willen ontvangen.

Stok achter de deur

Uiteraard haal je het meeste uit de cursus wanneer je deze helemaal volgt. Hiermee ontdek je de samenhang tussen de verschillende Bijbelboeken en heb je voor jezelf een stok achter de deur om in het rijke Woord van God te duiken. De cursusavonden (ongeveer 20) zijn doorgaans op de 1e en 3e donderdagavond van de maand in Tripodia te Katwijk.

De avond

De avonden zijn van 19.30 uur tot 22.00 uur. Er is koffie en thee voor aanvang en halverwege een korte pauze van 15 minuten. Thuis lees je de Bijbelhoofdstukken door en op de avond zelf neemt de docent je door het Bijbelboek mee. Tijdens de avond is er alle ruimte om je vragen te stellen en met elkaar hierover na te denken.

Kosten

De kosten voor het volgen van de cursus bedragen € 25,00. Daarvoor ontvang je een mapje met daarin kaartmateriaal. Dit mapje vul je tijdens de avonden zelf met eigen aantekeningen en materiaal van de sprekers.

Voor meer info en opgave

Stuur uw vraag of aanmelding naar 3jddbijbel@baptistenkw.nl.

Agenda

(Nog) geen activiteiten ...