Kerstavonddiensten in Tripodia

Op Kerstavond 24 december zijn bezoekers van harte welkom in Tripodia voor een feestelijke kerstviering met het thema ‘Hij was het!’. Spreker Jack Nugter verzorgt de Kerstboodschap. Er zijn twee vieringen van een uur. De eerste viering begint om 19.00 uur en de tweede begint om 21.00 uur.

“Hij was het!”

Dit jaar is het thema “Hij was het!” Jack Nugter (61) zal spreken over het thema. De Katwijker heeft samen met zijn vrouw jaren op het zendingsveld gewerkt. Vervolgens heeft hij leiding gegeven aan een bijbelschool in Duitsland en sinds dit jaar is het echtpaar weer terug in Nederland. Jack kijkt uit naar de viering: “Ik verwacht een vernieuwde verwondering van wie er eigenlijk geboren is.”

Twee diensten

Naast de kerstoverdenking is er tijdens de Kerstavonddienst veel ruimte voor kerst-samenzang. Om niet mensen onverrichterzake terug te moeten sturen, is gekozen om twee kerstvieringen te organiseren.

Iedereen is van harte welkom. De toegang is gratis. Wel is er bij de uitgang een collecte voor de onkosten. De Kerstavonddienst wordt verzorgd door Baptistengemeente Katwijk.