United Kamp 2017: JEZUS IS…

Wat krijg je als je bijna 100 enthousiaste tieners, ruim 40 leiding met een hart voor God, geweldige muzikanten, fantastisch eten en een heerlijk zonnetje bij elkaar doet? Het meest gave weekend van 2017! Wat hebben we genoten met elkaar, en wat was God aanwezig dit weekend!

Er gebeurde van alles. Jongeren en leiders die zich geraakt voelden door vurige sprekers Erika Duenk, Charles Campbell en Chris Snoep. ZeĀ gaven hun hart aan Jezus. We mochten genieten van de band Fragile en de REVIVAL-band en met hen komen tot het hart van aanbidding. We hebben elkaar beter leren kennen tijdens de stille tijd, en mochten met elkaar bidden. Maar we mochten natuurlijk ook te gekke spellen spelen. Midden in het bos elkaar beschieten met verf, rollen door de modder of gewoon een watergevecht: iedereen ging er helemaal voor! Er werd zelfs niemand afgeschrikt door een bostocht in de late, donkere uurtjes. Ook de workshops waren een schot in de roos: van toneelspel tot hand lettering, van taarten bakken tot bux schieten, van voetbal tot geluid en techniek; er was voor iedereen wat!

Na een veel te kort weekend, nog kortere nachten (die door de zomertijd nog met een uurtje verkort werd), maar met een voldaan gevoel keerden we zondagmiddag weer huiswaarts. De foto’s vind je hier.

Sanne de Heer | Praktisch Leiding United Kamp 2017