Vasten & Bidden 12-14 april

In aanloop naar Goede Vrijdag en Pasen willen we evenals voorgaande jaren gelegenheid bieden om met elkaar te vasten en bidden. Als je het gezamenlijk doet, geeft dat verbondenheid en sta je sterker. In de Bijbel was vasten – om je met name toe te wijden aan gebed – iets gebruikelijks. Wij zijn dat helaas een beetje verleerd. De ervaringen van de afgelopen jaren waren echt bijzonder en we willen ook dit jaar weer iedereen uitdagen om hier aan mee te doen.

We hebben hiertoe bijeenkomsten in de Haven op woensdag- en donderdagavond van 19.30 uur tot 21.30 uur en vrijdag van 9.30 uur tot 16.00 uur (om 18.30 uur begint de gemeenschappelijke Seder maaltijd in Tripodia).

Naast veel lofprijs en aanbidding, zijn er diverse gebedsblokken en andere creatieve manieren voor toewijding en gebed. Ook zullen er enkele toespraken worden gehouden: Woensdag  “waarom vasten?”, Donderdag “Vaderhart van God” en Vrijdag “Identiteit in Christus”.

Je bent zeer welkom, ook als je maar gedeeltelijk kunt. Je zult merken dat het zijn uitwerking zal hebben!