Themadienst ‘Leven met vluchtelingen’

Aanstaande zondag 18 juni 2017 organiseert Baptistengemeente Katwijk een themadienst in De Haven. Akram Shawki spreekt over ‘Leven met vluchtelingen’. Een actueel onderwerp waar wij iedereen graag voor uitnodigen!

Akram Shawki was nog maar net een computerwinkel gestart in het centrum van Alphen, toen hij voor zijn winkel twee mannen Arabisch hoorde praten. Akram, zelf van Egyptische afkomst, verstond de mannen en hielp hen verder. Het bleken vluchtelingen te zijn. Steeds meer vluchtelingen kwamen langs zijn winkel en daar zaten schrijnende gevallen tussen. Het was het begin van een bijzondere roeping. Akram trok zich het lot van de vluchtelingen aan en besloot zich fulltime voor hen in te zetten. Hij richtte de stichting¬†Hoop voor Vluchtelingen‘¬†op en rijdt tegenwoordig met zijn camper rijdt hij door Nederland om vluchtelingen te helpen.