Arie de Rover spreekt over relatie met God

Spreker, coach en schrijver Arie de Rover houdt zich graag bezig met identiteitsvragen. Daarom komt hij graag op zondagavond 8 oktober spreken over het thema ‘Samen leven met God’. Het thema is een onderdeel van het jaarthema ‘Samen leven’ bij de Baptistengemeente Katwijk.

Samen leven … met God!

Zowel in de ochtenddiensten in Tripodia als in de avonddiensten in De Haven staan de Baptisten dit jaar maandelijks stil bij verschillende facetten van het jaarthema. Waar in de eerste drie maanden wordt nagedacht over de verticale relatie met God, staat men in het tweede trimester stil bij de horizontale relatie met elkaar. Het jaar wordt afgesloten met het laatste blok waarbij stilgestaan wordt bij de relatie met de omgeving.

De avonddienst met Arie de Rover begint om 19.00 uur in De Haven, Groen van Prinstererweg 1 in Katwijk. Vanaf 18.30 uur is er inloop met koffie. De dienst is rond 20.15 uur afgelopen. U bent van harte uitgenodigd.