Bapp (Baptisten App) gelanceerd!

We hebben een app, de Bapp (samenvoegsel van Baptisten en app)! Als Baptistengemeente Katwijk maken we graag gebruik van de moderne middelen om leden en vaste bezoekers nóg beter te informeren. De app bevat een adressenboek, het laatste nieuws, agenda én een mogelijkheid voor de online offergaves.

Vlak voor de zomervakantie kochten we de software en omdat het weer niet meewerkte (of juist wel), werd achter de schermen hard gewerkt om de app te vullen en uitvoerig te testen. Vandaag is het eindelijk zover en is de app voor iOS (iPhone, iPad) en Android te downloaden.

Voor leden en vaste bezoekers

De data is goed beschermt en alleen toegankelijk voor de leden en vaste bezoekers, die bij het kerkelijk bureau van Baptistengemeente Katwijk ingeschreven staan.

Hulp gewenst?

Mocht u problemen ondervinden met de installatie, dan staat aanstaande zondag een enthousiast team klaar voor de broodnodige hulp.

Veel plezier!