Dubbele Kerstavonddienst in Tripodia

Op Kerstavond 24 december zijn bezoekers van harte welkom in Tripodia voor een feestelijke kerstviering met het thema ‘Welkom thuis!’. Spreker Simon van Groningen verzorgt de Kerstboodschap. Er zijn twee vieringen van een uur. De eerste viering begint om 19.00 uur en de tweede begint om 21.00 uur.

Dit jaar is het thema “Welkom thuis!” Voorganger Simon van Groningen (64) zal spreken over het thema. De oud-politieagent uit Enkhuizen is momenteel parttime verbonden aan de Baptistengemeente Katwijk. Van Groningen kijkt uit naar de viering: “We zoeken allemaal dat huiselijke gevoel en misschien juist wel met Kerst. Niemand wil dan toch alleen zijn? Toch kwam Jezus Christus heel alleen op deze aarde. Voor ons.”

Naast de kerstoverdenking is er tijdens de Kerstavonddienst veel ruimte voor kerstsamenzang. Om niet mensen onverrichterzake terug te moeten sturen, is gekozen om twee kerstvieringen te organiseren. Iedereen is van harte welkom. De toegang is gratis. Wel is er bij de uitgang een collecte voor de onkosten. De Kerstavonddiensten worden verzorgd door Baptistengemeente Katwijk.