Praiseconcert “Heart of Worship”

Op zaterdag 10 februari 2018 organiseert JVG Audio in samenwerking met de Baptistengemeente Katwijk een groot praise concert met het thema “Heart of Worship”. Deze avond, met interkerkelijk karakter, zullen 4 bands spelen; Bethel band, Kees de Vreugd en band, Marc van Starkenburg en band en Xalt. Deze verschillende bands uit de Bollenstreek delen één verlangen; met elkaar in aanbidding samen te komen en over kerkmuren heen samen God te loven en prijzen.

Verlang jij er ook naar om met elkaar te zingen, zet dan deze datum in je agenda: 10 februari 2018 20:00 uur Tripodia Katwijk. De deuren openen 19:30 uur. Deze avond is gratis toegankelijk. Bij de ingang zijn er consumptie muntjes te koop voor de consumpties in de pauze. Er zal wel een collecte gehouden worden bij de deur.