Nacht van Gebed in Katwijk van 1 op 2 juni

Bid in de nacht van 1 op 2 juni voor vervolgde christenen in de Ontmoetingskerk, Nieuwe Duinweg 64 in Katwijk.
Wereldwijd worden miljoenen christenen vervolgd omdat ze geloven in Jezus Christus. Zij vragen keer op keer om gebed. Om daaraan gehoor te geven houdt Open Doors jaarlijks een Nacht van Gebed op heel wat locaties in Nederland. Met opzet ’s nachts omdat juist dan veel vervolgde christenen het extra zwaar hebben. Bid mee! Bidden helpt echt, onze vervolgde broeders en zusters getuigen daarvan!

Kom dus naar de Nacht van Gebed voor de vervolgde kerk van 1 op 2 juni. De Nacht begint om 22.00 uur en duurt tot 06.00 uur. Jack Nugter zal de nacht kort inleiden. Je kunt er ook voor kiezen om een deel van de nacht mee te bidden. Schuif gerust aan en vertrek wanneer je wil! Tijdens de nacht horen we verhalen van vervolgde christenen en ondersteunen we hen door gebed.