Alpha-cursus start september 2018 in Tripodia

‘Waarom ben ik hier op aarde? Waar leef ik voor? Is er leven na de dood? Voor mensen die nadenken over levensvragen organiseert de baptistengemeente een Alpha Cursus. In een ontspannen sfeer, die begint met gezellig samen eten, worden in een aantal weken diverse onderwerpen met elkaar besproken in kleine groepen. Ontmoeten, vragen en ontdekken. Dat doe je eigenlijk op een Alpha cursus. Tijdens interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt.

De Alpha cursus wordt georganiseerd door de baptistengemeente op 9 donderdagavonden (van 18.30 tot 21.00 uur) in Tripodia, Hoornesplein 155, Katwijk aan Zee. Van do 13 september t/m do 22 november. Toegang is gratis. Behalve de avonden is er ook een weekend bij van 9 t/m 11 november.

Nieuwsgierig? Opgeven kan per e-mail: alphacursus@baptistenkw.nl. Je mag ook eerst langskomen en kijken of het wat voor je is, wel graag even doorgeven per mail (i.v.m. het eten).