Maandthema oktober: GOD STERKT

Deze maand staan we stil bij het volgende vers uit Efeze 3:16a zegt: Hij geeft, naar de rijkdom van zijn heerlijkheid, kracht om gesterkt te worden. Gods goedheid is overvloedig, vanuit die overvloed worden wij gezegend met kracht diep van binnen. Hij is de initiatief nemer in dat we ontvangen wat we nodig hebben.  We zullen in de zondagochtenddiensten, jeugddiensten en huiskringen stil staan bij het thema. Ook is er deze maand weer een nieuwe opdracht in de boom van de foyer. Schrijf een bemoediging op een blaadje om iemand anders mee te bemoedigen en hang hem in de boom.

21 oktober is er in de ochtenddienst een D-Vine AM take-over met Coen Nuijten.

Deze maand een bijzondere D-Vine AM, want we komen naar Tripodia voor een bijzondere, leuke, gezellige en impactvolle generatiedienst! Don’t miss out!!
7 oktober is er REVIVAL 10.00u in de Haven met Wouter van der Mark (15 t/m 25jr)
De eerste REVIVAL dienst was bijzonder en indrukwekkend met Esmee Brouwer van International Justice Mission. Deze maand gaan we een toffe dienst hebben met elkaar en Wouter van der Mark. We zien je graag volgende week 10.00u in de haven.