Mannen! Schrijf je in voor het mannenweekend

We zitten volop in de voorbereidingen en de aanmeldingen stromen binnen. We zien erg uit naar het a.s. mannenweekend van 23-25 november 2018.Gezelligheid, ontspanning en verdieping staan centraal in dit weekend. We geloven dat God krachtig zal werken en harten zal aanraken.

Er staat onder andere een professionele kookploeg klaar, een muziekteam met bijbehorend geluidsteam en een goed programma met een goede spreker namelijk ds. Simon van Groningen. Meerdere details volgen nog in een latere mail.

Vervoer is evenals vorig jaar op eigen gelegenheid. Carpoolen is natuurlijk ook een optie.  Alleen dient u dit zelf onderling te regelen. T.z.t zal ik u de deelnemerslijst toesturen.

Kosten zijn 80 euro p.p.
Als je je wilt opgeven dan graag je opgave met naam, e-mailadres en telefoonnummer sturen naar: mannenweekend@baptistenkw.nl

We verblijven op de groepsaccommodatie van:
Betteld-Amerongen
Jan van Zutphenweg 5
3958 GD Amerongen