Kerst-theater “Dreaming of”

Baptistengemeente Katwijk organiseert twee kerst-theatervoorstellingen in Tripodia. Op kerstavond is de eerste theatervoorstelling, op kerstochtend de tweede. De traditionele kerstavond-dienst is onder leiding van Gert Pluimgraaff.

Kerst-theatervoorstellingen

Een grote groep van vrijwilligers onder leiding van een deskundig team gaan ons weer opnieuw doen verbazen. Het belooft net als de voorgaande jaren een fantastische voorstelling te worden, dus wees er op tijd bij!

De theatervoorstellingen zijn voor jong en oud en de toegang is gratis.

  • Maandag 24 december 2018 om 19.00 uur
  • Dinsdag 25 december 2018 om 10.00 uur

Traditionele kerstavond-dienst

Maandag 24 december 2018 om 21.30 uur organiseren we als Baptistengemeente Katwijk ook een traditionele kerstavond-dienst onder leiding van broeder Gert Pluimgraaff.