Ontmoeten, vragen en ontdekken tijdens Alpha cursus in Katwijk

Ontmoeten, vragen en ontdekken – dat doe je op een Alpha-curus. Op donderdagavond 12 september start een nieuwe Alpha-cursus in Tripodia/Katwijk. Wereldwijd volgden ruim 24 miljoen mensen een Alpha-cursus. ‘Waarom ben ik hier op aarde? Waar leef ik voor? Is er leven na de dood? Dat soort vragen komen aan bod. In een ontspannen sfeer, die begint met gezellig samen eten, worden diverse onderwerpen met elkaar besproken in kleine groepen. Tijdens interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt.

De Alpha cursus wordt georganiseerd door de Baptistengemeente Katwijk/Rijnsburg op 9 donderdagavonden (van 18.15 tot 21.00 uur) in Tripodia, Hoornesplein 155, Katwijk. 12 september begint de cursus en de afsluiting is op 21 november. Behalve de avonden is er ook een weekend bij. De cursus is gratis.

Opgeven kan per e-mail: alphacursus@baptistenkw.nl. Meer informatie: Edwin Vianen (M 06-18758155).