Cursus “3 jaar door de Bijbel” weer van start

Vanaf 28 november 2019 gaat de cursus “3 jaar door de Bijbel” weer van start.

“Uw woord is een lamp voor mijn voet en een licht op mijn pad”

Psalmen 119:105 HSV

Wat heerlijk dat we dat levende woord mogen lezen! Zijn woord is levend en actief, scherper dan een tweesnijdend zwaard. God spreekt nog steeds door Zijn woord om ons te vormen, hoop teĀ geven en zijn liefde, kracht, genade en redding te laten zien.

We vinden dan ook geweldig dat we al jaren deze cursus aan mogen bieden voor jong en oud om het woord is ons leven te laten stralen. Dit jaar gaat het Bijbelstudieprogramma van start op 28 november 19.30 uur in Tripodia. In drie jaar lees je samen met andere cursisten de Bijbel uit en bespreekt een leraar steeds het bijbelgedeelte dat is uitgelezen. Het bijzondere dit jaar is dat we ook het jaarthema elke cursusavond naar voor zullen laten komen.

Agenda

(Nog) geen activiteiten ...