Zondagavonden over Bijbelse feesten

Als je als Baptistengemeente Katwijk het jaarthema ‘Vier het leven!’ hebt, wil je natuurlijk niet om het onderwerp ‘Bijbelse feesten’ heen. Want als er één volk feest kan vieren, dan is dat het Joodse volk. Haar vreugde was soms tot op grote afstand te horen (Neh.12: 43). In 5 avonddiensten staan we stil bij de verschillende feesten, die de Joodse kalender rijk is en vragen ons af wat de Bijbelse achtergrond en betekenis is, wat hier mogelijk mee wordt gezegd over Jezus en of we hier ook nog een doorkijk mee krijgen richting onze toekomst.

Michael en Carla Wittocx (Near East Ministry België)  en Oscar Lohuis (Goed Nieuws Bediening) gaan spreken in een vijftal zondagavonddiensten (TriPodia: 19.00-20.30 uur). De avonden zijn bewust laagdrempelig ingestoken, zodat ze toegankelijk zijn voor iedereen.

Het positieve en feestelijke karakter komt ook naar voren in de bijdragen en ondersteuning van de Katwijkse Gospelband ‘Mission Grace’ en de drankjes en hapjes na afloop. Niet te missen dus, van harte welkom!

Bijbelse feesten - Wekenfeest of Pinksteren
AvonddienstCursussenDiensten

08-03-2020 • 19:00 tot 20:30Tripodia

Bijbelse feesten - Verzoendag en Loofhuttenfeest
AvonddienstCursussenDiensten

10-05-2020 • 19:00 tot 20:30Tripodia