Pastorale zang en gebedsdienst geslaagd!

Op 19 januari 2020 hadden we weer een zang- en gebedsdienst op de zondagavond. Ondanks de korte aanlooptijd met aankondiging en organisatie werd het toch een mooi avond; muzikale ondersteuning door broeder Wim van der Bent en 2 zangeressen. Met allemaal mooi bekende liederen werd God groot gemaakt en harten geraakt.

De overdenking werd verzorgd door Broeder Gerrit van Klaveren en ging over de momenten in ons leven, waarin we soms meer oorlog dan vrede kunnen ervaren in ons binnenste en dat we een Vredevorst hebben waar we naartoe kunnen gaan om vrede te ontvangen. En aan die vrede zal geen eind komen, volgens Jesaja 9 : 1-6.

Er was ruimte voor gebed tijdens de zangdienst, waar menigeen gebruik van maakte, omdat zingen en het Woord van God tot je hart kan spreken. Men werd getroost en gezegend. We hopen in de toekomst vaker dit soort avonden te organiseren. Houd de berichtgeving in de gaten op de website en Bapp. 

Shalom,
De pastorale organisatie