Elke huiskring een goodiebag/box!

Heeft u als huiskring de goodiebox al uitgepakt? Enkele weken geleden is in het kader van het jaarthema ‘Samen in beweging’ bij elke huiskringleider een box met inhoud bezorgd. Ondanks de beperkingen die er momenteel gelden, zou het mooi zijn als dit pakket de kringen kan ondersteunen om met elkaar dit jaar op te trekken.

In elke box zit een begeleidende brief van de jaarthema commissie. Want de attributen die in de box zitten, kunnen misschien wat vragen oproepen. Met de brief wordt alles duidelijk! 😉 In ieder geval zit er ook voor elk huiskringlid een boekje met alle studie van dit jaar. En kom je als kring momenteel niet fysiek bij elkaar? Gebruik dan dit als aanleiding om de boekjes persoonlijk bij de kringleden af te leveren. Even een praatje aan de deur, even vragen hoe het gaat. We hebben elkaar hard nodig!