Oudejaarsdienst met Jack Nugter

Op D.V. donderdag 31 december is er een oudejaarsdienst in Tripodia waar Jack Nugter zal spreken. De dienst wordt live gestreamd op ons YouTube-kanaal. Daarnaast is er in de zaal nog plek voor dertig bezoekers. Tijdens de dienst zijn er nog twee getuigenissen van gemeenteleden te zien.

De Oudejaarsdienst is traditiegetrouw een dienst waarbij teruggekeken wordt naar afgelopen jaar. Hoogte- en dieptepunten passeren de revue. De getuigenissen zijn echter het levende bewijs dat God doorgaat met zijn plan in mensenlevens.

De dienst begint om 19.00 uur en is om 20.00 uur afgelopen. Inschrijvingen voor de dienst loopt via de huiskringen. Bezoekers dienen zich wel van tevoren nog aan te melden via kerkdichtbij.nl of de BAPP. Bezoekers dienen zich verder te houden aan de RIVM-richtlijnen. In Tripodia volgen we het dringende advies om bij het lopen een mondkapje te dragen.