Hele dienst terugkijken vanaf nu mogelijk

Het is nu mogelijk om de hele dienst via Youtube terug te kijken. Gemeenteleden en vaste bezoekers die de Bapp geinstalleerd hebben, kunnen gedurende de week de hele dienst via een verborgen link nog terugkijken. De preek blijft gewoon beschikbaar op Youtube.

Sinds maart 2020 is Baptistengemeente Katwijk gestart met livestreams. Dat was voor iedereen nieuw, maar we zijn trots op het resultaat wat we tot nu toe hebben neergezet. Regelmatig kregen we het verzoek of de complete dienst niet beschikbaar kon worden gesteld. Er is nu besloten om de complete dienst nog een week beschikbaar te houden. Deze dienst kan via de Bapp worden teruggekeken.

Bent u gemeentelid of vaste bezoeker en heeft u nog geen BAPP geïnstalleerd op uw smartphone? Mail dan naar ict@baptistenkw.nl en u krijgt een installatiehandleiding toegestuurd.