D-Vine Jeugd verrast senioren met taartjes

Taart, dat is waar D-Vine het afgelopen seizoen hard voor heeft gespaard. Door corona was het afgelopen jaar niet mogelijk om taartjes te bakken in de Duinrand, maar uiteindelijk bood ’s Heeren Loo de jeugd een helpende hand.

Afgelopen maandag en dinsdag zijn er op ’s Heeren Loo heel wat appeltaartjes gebakken voor de senioren in de gemeente. De baptistenjeugd draagt op deze manier de senioren een warm hart toe met deze lekkernij. Het doel is aandacht voor elkaar en een reminder voor iedereen: je bent nooit alleen. We zijn samen in beweging. We hebben elkaar en die Ene!

Inmiddels zijn alle taartjes bezorgd en verschijnen er in de Bapp verschillende reacties van dankbare ouderen. Nelleke van der Bent (85) schrijft: “Zojuist werd ik verrast! Wat een heerlijke traktatie van de jeugd! Heel erg bedankt! Ga er van genieten!”