Jeugd(leiding) staat weer te trappelen!

Het nieuwe seizoen is weer begonnen, ook bij de jeugd! Wat staat er weer veel in de steigers. Begin september gaan zo’n 60 jongeren op jeugdkamp. Er zijn nieuwe jeugdkringleiders die zich aangemeld hebben en eind deze maand is op zondagochtend de eerste Revivaldienst van het seizoen. En, o ja, de eerste Superkids begint op 12 september. Zet je alle data in je agenda? Hier wil je bij zijn!

 • Jeugdkamp 3-5 september
  Het jaar begint met een feestje. Het eerste weekend van september gaan alle kinderen en jongeren van 9 t/m 18 jaar op kamp🎉 Elkaar leren kennen, te gekke spellen doen en God ontmoeten door aanbidding, preken, stille tijd en mooie gesprekken. We gaan al met een supermooie groep, maar aanmelden kan nog steeds via www.baptistenkatwijk.nl/jeugd/kamp
 • Nieuwe jeugdkringleiders 1e jaars
  We zijn super blij Ronald & Thea van der Boon te mogen verwelkomen in het jeugdwerkteam. Zij zullen de eerste jaars onder hun hoede nemen. Ze hebben er super veel zin in. De D-Vine jongeren gaan met hen een gave tijd tegemoet. 
 • REVIVAL 26 september
  De eerste REVIVAL van het jaar wordt gevierd tijdens de ochtenddienst in Tripodia. Wim Grandia zal iedereen van 15 t/m 25 jaar bemoedigen. Vergeet je niet online aan te melden.
Psss. De Superkids is een weekje later!
 • Superkids
  De superkids van deze maand valt niet op de eerste zondag, dan is de bovenbouw lekker op kamp, maar valt samen met de startzondag. 12 september gaan we er weer een heerlijke ochtend van maken in De Haven.