Jeugdactiviteiten ook ‘Dichtbij elkaar’

Het thema van dit blok is Dichtbij Elkaar. Daar gaan we natuurlijk in het jeugdwerk ook bij stil staan. 12 december & 9 januari D-Vine AM doen we dat bij D-Vine. 19 december vieren we REVIVAL. Van het spektakel in Tripodia nu weer even in een knusse setting in De Haven. Weer hele toffe mogelijkheden van elkaar zien, relaxen, lekker eten en God leren kennen en aanbidden, ook al zin in? We kijken naar jullie uit!

Verder zijn er drie hele gave 18+ teams begonnen. Een van de teams is verantwoordelijk voor de 18+ events, want je bent jong en je wil wat:D. Dusss daarom op 30 december een 18+ kerstborrel voor en door jullie. De borrel begint om 20.00u in Tripodia en is de eerste van een reeks 18+ events. De dresscode is: Vandaag is ROOD. Meer info vind je op deze pagina: https://www.baptistenkatwijk.nl/jeugd/18plus We zien jullie daar:D