Van 3 – 5 september gaan we weer op kamp. Met de bovenbouw (groep 6,7 & 8), D-Vine (1e t/m 3e klas) en de 15+ (4e klas t/m 18jr) vertrekken we naar een mooie kamplocatie. Het is een kamp waar we spellen gaan doen. God beter leren kennen, samen eten, maar vooral veel lol gaan maken. Kortom het is een Kamp dichtbij God en bij elkaar.

❗️❗️Opgeven / Aanmelden❗️❗️

Opgeven kan door naar het formulier te gaan via deze link:

(Nog) geen activiteiten ...

Hoe was het eerdere jaren?

Val je onder de 18+ jongeren, dan kan je je ook opgeven om mee te helpen het kamp een succes te maken door de mailen naar jeugd@baptistenkw.nl . Misschien kan je helpen bij sport en spel, als nachtwacht, als beveiliger, als groepsleider noem maar op. Voor de 18+ zal later in het seizoen 2021-2022 een apart weekend worden georganiseerd. Meer informatie hierover volgt binnenkort.

We zouden niet willen dat er ook maar één iemand is die dit geweldige kamp mist. Jij niet, maar ook je vrienden niet. Ook zij zijn ontzettend welkom om dit weekend mee te maken waar ze God ontmoeten en leren volgen. We gaan samen dieper in op het thema “Dichtbij”. Dat doen we met geweldige sprekers zoals Jack Nugter en Henk Imthorn en creatieve stille tijd.

Veel mensen, jijzelf misschien ook wel, kunnen terug kijken op een kamp, een conferentie of een andere speciale bijeenkomst waarin we God hebben mogen ontmoeten op een buitengewone manier.

We kunnen er ons hele leven met bewondering en dankbaarheid op terugkijken. Wij geloven dat ook dit weekend een weekend wordt waarin Gods Geest aanwezig is. Het belooft ontzettend gaaf te worden. Zet de datum dus in je agenda en geef je hieronder gelijk op.