Van 11-13 juni gaan we er weer een feest van maken. Met de bovenbouw (groep 6,7 & 8), D-Vine (1e t/m 3e klas) en de 15+ (4e klas t/m 18jr) vertrekken we naar Leusden. We gaan weer allemaal tegelijk op kamp, maar dit jaar wel met drie grotendeels aparte programma’s en afgesloten terreinen. Een goede mix tussen het grote festijn in St Michielsgestel van 2018 en het intieme van de kampen van vorig jaar.

Opgeven

Wil je mee? Geef je dan hier op. De inschrijving is compleet nadat we jouw betaling hebben ontvangen (veilig via iDeal).

(Nog) geen activiteiten ...

Hoe was het eerdere jaren?

Val je onder de 18+ jongeren, dan kan je je ook opgeven om mee te helpen het kamp een succes te maken door de mailen naar kamp@baptistenkw.nl . Misschien kan je helpen bij sport en spel, als nachtwacht, als beveiliger, als groepsleider noem maar op. Voor de 18+ zal in november 2021 een apart weekend worden georganiseerd. Meer informatie hierover volgt binnenkort.

We zouden niet willen dat er ook maar één iemand is die dit geweldige kamp mist. Jij niet, maar ook je vrienden niet. Ook zij zijn ontzettend welkom om dit weekend mee te maken waar ze God ontmoeten, leren en leren volgen. We gaan samen dieper in op het thema “Vier het Leven”. Dat doen we met geweldige sprekers en creatieve stille tijd.

Veel mensen, jijzelf misschien ook wel, kunnen terug kijken op een kamp, een conferentie of een andere speciale bijeenkomst waarin we God hebben mogen ontmoeten op een buitengewone manier.
We kunnen er ons hele leven met bewondering en dankbaarheid op terugkijken. Wij geloven dat ook dit weekend een weekend wordt waarin Gods Geest krachtig aanwezig is om ons leven op z’n kop te zetten. Het belooft ontzettend gaaf te worden. Zet de datum dus in je agenda en geef je hieronder gelijk op.