Hieronder kunnen jullie je 1e, 2e en 3e voorkeur aangeven voor de commissie waar jij in zal helpen om het kamp een succes te laten zijn. De hoofdleiding zal de commissies definitief invullen. Mocht je direct al voorkeur of suggestie hebben vanwege een specifieke invulling of een talent, zet dat dan even in de “bijzonderheden” box, dan kunnen we op basis daarvan een goede indeling maken. Maar maak voor de zekerheid nog wel altijd een 2e en 3e keus.

Onderwijs 2-4p
De onderwijs verzorgt de geestelijke toerusting van jongeren op het kamp. De sprekers zijn al geboekt, dus dat hoeft niet meer. Het contact met hen onderhouden valt wel onder de verantwoordelijkheid. Daarnaast is de belangrijste taak om de stille tijd te schrijven voor zaterdag en zondagochtend over de thema’s Jezus is Hier en Jezus is Alles.

Sport en Spel 7-9p
De kerk is “supposed to be enjoyed not endured”. Daarom is plezier maken een belangrijk onderdeel van kamp. Dat doen we onder andere door sport en spel een groot onderdeel te laten zijn van het kamp. In het sport en spelteam ben je verantwoordelijk voor het organiseren van kennismakingsspellen tot ochtendgymnastiek, van avondvermaak tot een zeskamp. Omdat dit een groter team is kunnen verschillende activiteiten onderling verdeeld worden. Op het kamp zelf zal de praktisch leiding een groot deel van de organisatie overnemen.

Workshops 3-6p
Op het kamp willen we er ook voor zorgen dat er voor iedereen iets is dat helemaal bij hem of haar past. Voor de afwisseling is er daarom de mogelijkheid voor de jongeren om deel te nemen aan een workshop naar keuze. De workshops en workshopleiders verzinnen, opzetten en eventueel zelf geven is wat je binnen deze commissie doet. Ook de opgaves met een soortgelijk formulier als deze en de indeling van de workshops wordt door dit team gedaan.

Media & PR 5-7p
We kunnen ons geen wereld meer voorstellen zonder (social) media, hoewel we er misschien soms wel eens naar terug verlangen. Dit goed organiseren is dan ook essentieel om jongeren dicht bij het vuur te trekken en houden als ze op een wiebelige weg staan waarvan we geloven dat het beste is dat ze die met God bewandelen. Deze commissie zal daar aan bijdragen. Thomas en Arend van der Mey hebben al aangegeven als deel van deze commissie op het kamp te willen filmen, naast dat ze de promofilm hebben gemaakt. Maar de invulling van dit team is breder. Denk aan het maken van een jeugdleidersrooster voor in de foyer voor het afhandelen van inschrijvingen, het schrijven van berichtjes in het infoblad en het actueel houden van social media en de website. Ook willen we graat polsbandjes voor de tieners laten drukken voor op het kamp. Dit behoord ook tot de taken van deze commissie.

Aanbidding 1-3p
Zoals de psalmisten het ongelofelijk mooi verwoorden is God prijzen een van de mooiste dingen die we kunnen doen. We dienen een God die alle lofprijs en aanbidding waard is. Dit jaar hebben we Fragile bereid gevonden om de aanbidding op de nemen voor D-Vine op vrijdag en zaterdag en zal Jack van Leeuwen met Willemijn de REVIVALband leiden op zaterdag en zondag. We zijn nog opzoek naar een drummer, elektrische gitarist en een commissieleider die zich ontfermt over het cluster aanbidding, geluid/techniek en beamer. Graag specificeren waar je je voor opgeeft, ook als je zelf een andere rol in gedachten hebt, wie weet kunnen we je goed gebruiken.

Geluid & Techniek 1p
Vaak op de achtergrond aanwezig maar wat maakt iemand met een hart voor aanbidding die dat uitdraagt via de techniek een groot verschil. We zijn dan ook dankbaar dat Jan van Gils en Ernst Wolthaus mee gaan op kamp om deze taak op zich te nemen. Maar we zijn nog wel opzoek naar een overkoepelende commissieleider voor aanbidding, geluid/techniek en beamer.

Beamer 2-4p
Hoewel zingen met je hart met je ogen dicht heerlijk is, wordt dat lastig als je de tekst niet uit je hoofd kent. Daarom zijn we blij dat de Heer ons het concept beamer heeft laten uitvinden. We zijn opzoek naar mensen die de teksten in de beamer wil zetten, verantwoordelijk wil zijn voor het meenemen van de benodigde spullen en tijdens de samenkomsten de teksten wil projecteren. Heb je geen ervaring, maar lijkt het je wel leuk, we kunnen het je leren.

Creatief 2-3p
We zijn gemaakt in het evenbeeld van een creatieve God, dus dan kunnen we dat maar beter inzetten. En niet zomaar, maar omdat we geloven dat creativiteit tot het hart kan spreken op bijzondere door Godgegeven manier. Daarom willen we dit jaar kijken of dit tijdens de twee avonddiensten kunnen inzetten. Denk aan een lied door een koor, a capella, zelf geschreven, een dans, een toneelstukje, filmpje etc. Je hoeft dit niet allemaal zelf te doen, mag wel, maar je mag gemeenteleden en jongeren inzetten om dit voor te bereiden op weg naar kamp.

Reunie 2-4p
Kamp is leuk, maar we willen het graag zien als een lange termijn investeringen. Rome is niet in één dag gebouwd, en Gods gemeente ook niet. Kampen zijn herinneringsstenen op de weg waarin we samen Jezus volgen, elkaar ontmoeten en God dienen. Om die herinneringssteen goed te laten bezinken willen we dat de Reunie alvast op poten wordt gezet. Denk aan en datum een maand na het kamp. De invulling is vrij, maar denk daarbij ook aan uitnodigende promotie, dus begin optijd.

[bappiesFormulierJeugdLeidersKamp]