Zoals elk jaar zijn er op de zaterdagmiddag van het kamp workshops. Ook dit jaar kan je je voor de workshops van te voren hier online inschrijven. Je kunt hieronder lezen welke workshops er zijn met een korte omschrijving. Onderaan de pagina kan je je voorkeur opsturen. De workshop indeling zal gaan op basis van loting en hoor je op het kamp zelf. Geef je voorkeur zo snel mogelijk op.

Bosspel
Kan jij geen genoeg krijgen van spellen én houd je ervan om lekker in de bossen te rennen? Dan is deze workshop iets voor jou! Samen met je team heb jij de opdracht om je tegenstanders te verslaan in een bloedstollend spel in het grote bos.

KUBBS
Kubbs kan kort worden omschreven als een combinatie van bowling, jeu de boules en schaken. Houd jij van buitenspellen? Ben jij goed in het bepalen van een strategie waarmee je kan winnen? Kan jij gooien vanuit de losse pols? Als je deze vragen met ‘ja’ kunt beantwoorden, moet je je zeker aanmelden voor deze workshop.

Gamen
Hou jij van voetballen, maar ben je daar beter in op de playstation? Denk je dat je je playstation of X-BOX echt gaat missen dit weekend? No worries, meld je dan aan voor deze workshop en kijk of je je medegamers kunt verslaan in een potje FIFA.

Servies beschilderen
In deze workshop heb je de kans om alvast je eerste zelfversierde uitzet binnen te halen. Samen met Maaike en Marianne zul je creatief aan de slag gaan met servies.

Handlettering
De trend van nu! Handlettering. Tegenwoordig kun je er niet meer omheen en zie je het overal. Tijdens deze workshop kies je een tekst uit, laat Anne verschillende stijlen zien en oefen je deze op papier tot je tevreden bent en schrijf je deze uiteindelijk op een houten schijf.

Taarten bakken
Ben jij een koning of koningin in de keuken? Houd je van taart bakken én opeten? Frank en Rosalie zullen als echte masterchefs jullie helpen bij het bakken én versieren van heerlijke taarten. Het water loopt me al in de mond.. Bij jullie ook?

Voetballen
Heb je zin om 2 uur lekker in de buitenlucht een pot voetbal te spelen? Schrijf je dan in voor deze workshop.

Volleybal
Wat is nu de truc om de bal met je handen en/of polsen op te vangen en zo min mogelijk pijn te hebben? Wouter leert je wat technieken om deze vervolgens in de praktijk in een potje volleybal toe te passen

Dansen
Ben jij een echte hollander met houten heupen? Wil je leren hoe je een beetje coole moves kunt maken? Schuilt er stiekem een danser of danseres in jou? Danielle Minee zal je tijdens deze workshop leren hoe je losse heupen krijgt.

Pijltjes maken/ schieten
Altijd al jaloers geweest op Robin Hood en zijn schietkunsten? Onder leiding van Thomas ga je pijltjes maken én mag je deze ook schieten! (Natuurlijk niet zoals Robin Hood op mensen, maar op objecten 😉 )

Bandpractise | Kees de Vreugd & Band
Een instrument spelen is tof, maar in een band spelen is nog weer een heel andere dimensie. Tijdens deze workshop ga je samen met andere muzikanten en vocalisten aan de slag met een nummer. De profesionele bandleden coachen jou om samen met anderen alles uit een nummer te halen wat erin zit. Je gaat bezig met de antwoorden op de vraag: Wat maakt een nummer mooi, hoe werk je samen en hoe haal je het beste uit je instrument. Wil je je hiervoor opgeven, vermeld dan ook even welk instrument je speelt of dat je je opgeeft voor zang.

Fotografie
Baal jij ook wel eens dat je foto’s niet zo mooi gelukt zijn als je zou willen? Wil jij wat tips en tricks om je herinneringen zodanig vast te leggen dat je er steeds met veel plezier naar terug kijkt? Schrijf je dan in voor deze workshop. Mocht je een eigen camera hebben, wil je deze dan meenemen? Anders mag het ook met een telefoon.


    Email
    19 juli 2020 19.30u

    2 augustus 2020 19.30u

    16 augustus 2020 19.30u