Helaas hebben we elkaar afgelopen tijd ontzettend weinig gezien en is het kamp niet doorgegaan. Daarom hebben we dit jaar πŸ₯πŸ₯πŸ₯ een zomerprogramma voor iedereen van 12 t/m 25jaar! We beginnen en eindigen de zomer met een jeugddienst 5 juli en 30 augustus. Daartussen in kan je op drie zondag meedoen met workshops. Je kunt je voor de workshops van te voren hier online inschrijven. Dit kan voor de hele zomer of per keer. Je kunt hieronder lezen welke workshops er zijn met een korte omschrijving. Onderaan de pagina kan je je keus invullen.

Let op! Je moet de RIVM gezondheidsvragen met nee kunnen beantwoorden om deel te kunnen nemen aan de activiteit. Vanaf 18 jaar hanteren we 1,5 meter afstand.

19 juli 19.30u

Bootcamp
Even wat anders dan strandhangen en netflixen in de vakantie. Misschien heb jij geen sport in de zomer en heb je toch zin om aan je conditie en gezondheid te werken, dan is deze workshop voor jou! Samen met Wouter van der Mark kan je even lekker bewegen. Je niveau maakt niet uit, het gaat om het plezier.

Filmavond | Toy Story 4
Even lekker chillen maar dan met gezelligheid. Kom je samen met ons naar Toy Story 4 kijken? Wij zorgen voor de versnaperingen terwijl we naar het grote scherm in de grote zaal van Tripodia kijken.

Het Jachtseizoen
Verstoppertje voor grote mensen. Weet jij te ontsnappen aan je achtervolgers of zit jij het leidende team op de hielen. Speel samen met een groep Jachtseizoen via een app op je telefoon in een afgebakend gebied in Katwijk.

2 augustus 19.30u

Dansen
Ben jij een echte hollander met houten heupen? Wil je leren hoe je een beetje coole moves kunt maken? Schuilt er stiekem een danser of danseres in jou? Danielle Minnee zal je tijdens deze workshop leren hoe je losse heupen krijgt.

Ritmes
Ga jij lekker op een goeie beat? Samen met Robbert Katerberg, drummer, ga je samen verschillende ritmes leren en er een mooi geheel van maken. Een leuke workshop waar muziek in zit.

Fotografie
Baal jij ook wel eens dat je foto’s niet zo mooi gelukt zijn als je zou willen? Wil jij wat tips en tricks om je herinneringen zodanig vast te leggen dat je er steeds met veel plezier naar terug kijkt? Schrijf je dan in voor deze workshop met Eric Noteboom. Mocht je een eigen camera hebben, wil je deze dan meenemen? Anders mag het ook met een telefoon.

16 augustus 19.30u

Voetbal
Wat is nu de truc om voor een lekker potje voetbal. Tijdens deze worshop krijg je verschillende werkvormen en ben je gewoon lekker samen een balletje aan het trappen onderleiding van Lars & Madelon Mulder

Songwriting
Vind jij het leuk om met teksten bezig te zijn, of kan je geen genoeg krijgen van muziek. Een perfecte manier om je vrije tijd leuk te besteden is het schrijven van liedjes. Tijdens deze workshop van Helena Katerberg krijg je praktische tips hoe je dit kan doen.

Basketbal
Ook benieuwd hoe je nou effectief scoort, welke sprongtechnieken er zijn of gewoon zin om lekker te bewegen? Met Marcus Potters ga je lekker los met deze stoere sport.


    Email
    19 juli 2020 19.30u

    2 augustus 2020 19.30u

    16 augustus 2020 19.30u