Beleef het avontuur van kerst met coole spellen en ontdek een groot geheim in een prachtige kerstvoorstelling! Ga mee op ontdekkingsreis naar wat #together en kerst met elkaar te maken hebben.

Voor wie is Kinderkerst #together?

Zit je in groep 3 t/m 8? Dan heb je mazzel! Dit kinderkerstprogramma is speciaal voor jou! Lekker spellen doen, creatief bezig zijn en een prachtige kerstvoorstelling, allemaal onder begeleiding van een echte herder. Meedoen kan tijdens verschillende rondes. De eerste ronde begint om 14.00u, de tweede ronde om 14.30u en de derde ronde om 15.00u. Elk half uur start er een groep van maximaal dertig kinderen. Het programma zal per ronde ongeveer vijf kwartier duren.

Veiligheid en Vragen

Vanwege de huidige omstandigheden wordt er gewerkt met een protocol om het voor vrijwilligers en kinderen veilig te houden. Het is onder andere nodig om van te voren aangemeld te zijn. Het belangrijk dat het kind de RIVM gezondheidsvragen met nee kan beantwoorden. Is dit op de dag van de voorstelling niet het geval dan kan het kind worden afgemeld via kinderkerst@baptistenkw.nl. Hier kan je ook terecht voor vragen.

Kosten & Aanmelden

Aanmelden kan door op de onderstaande link te klikken. De kosten van het evenement bedragen €2,50. Bij de aanmelding kan je een voorkeur opgeven voor de aanvangstijd. Na aanmelding ontvang je meer informatie. Let op! In deze mail staat ook de definitieve tijd waarop je bent ingedeeld. Heb je geen bevestiging ontvangen? Stuur dan even een mail naar kinderkerst@baptistenkw.nl.

Kinderkerst 2020 Aanmeldformulier
Kinderkerst

23-12-2020 • 14:00 tot 16:15Tripodia