Hoe kan mijn kind betrokken raken bij de zondagsschool?

De zondagochtendactiviteit kan bezocht worden door ieder kind. We vinden het geweldig je kinderen te verwelkomen. Inloop is op zondagochtend vanaf 9.30.

 De eerste keer bij de zondagsschool?

Het welkomstteam van onze gemeente staat klaar om je de weg te wijzen naar de verschillende zondagsschool lokalen. Alle kinderen van 0 t/m groep 5 hebben hun leukste uur van de week binnen de muren van Tripodia. De groepen 6,7 en 8 bevinden zich in de Haven. Bij de verschillende zalen kan je je kind registeren. Mochten we tijdens de dienst contact met u willen zoeken dan zal de naam van uw kind tijdens de dienst op het scherm verschijnen. Laat het ons weten als u kind allergieen of andere speciale behoeften heeft. Na de dienst kunt u uw kinderen weer ophalen.

Wat zijn kleine groepen?

De kinderen worden bij de zondagsschool geplaatst in kleine groepen met het doel hen intensief te begeleiden in een Bijbelse gemeenschap. Hier ervaren ze acceptatie en liefde, delen zij hun vreugde en verdriet en ontvangen zij bemoediging van hun leiding. Kinderen kunnen vriendschappen opbouwen in deze kleine groepen, waar zij zich veilig voelen en waar ze thuis zijn.

Hoe kan ik een medewerker worden bij de zondagsschool?

We willen graag met je in contact komen als je interesse hebt om deel uit te maken van ons team. Dit kan door te mailen naar kindenjeugd@baptistenkatwijk.nl

Welk materiaal gebruikt de zondagsschool?

De zondagsschool maakt gebruik van het lesmateriaal Promiseland. Met dit unieke materiaal helpen we kinderen helpen hun geloof onder woorden te brengen en toe te passen in het leven van iedere dag. De visie, opzet en mogelijkheden van dit materiaal – dat ontwikkeld is door Willow Creek in Amerika en bewerkt is naar de Nederlandse samenleving – heeft ons zo enthousiast gemaakt, dat we er dankbaar gebruik van maken. Waarom?

– Omdat we het belangrijk vinden dat kinderen Jezus Christus persoonlijk leren kennen.

– Omdat het materiaal aansluit bij hun belevingswereld en emotionele ontwikkeling.

– En, zeker niet onbelangrijk, dat het een dosis humor en creativiteit bevat!