Informatiemiddag “Ga mee naar Israël” – 13-22 april 2021

Volgend jaar gaan we (weer) op reis naar Israël en we nodigen je graag uit om met ons mee te gaan! Misschien kijk je ernaar uit om voor het eerst op de Olijfberg te staan, de klaagmuur te bezoeken of over het meer van Galilea uit te kijken. Of misschien ben je al eens eerder in Israël geweest, maar wil je dit prachtige land graag nóg eens bezoeken.

Ga dan met ons mee! We hebben een heel nieuw reisprogramma samengesteld met vele nog niet eerder bezochte plekken. Welke dat zijn, hoor je tijdens de informatie-bijeenkomst op zondag 29 maart a.s. De reis zal plaatsvinden van dinsdag 13 t/m donderdag 22 april 2021 (10 dagen) en de groepsgrootte is maximaal 35 personen (vanaf 18 jaar en in goede conditie). In Israël hebben we de hele reis een eigen Nederlandstalige gids en een bus tot onze beschikking. Wilfred zal tijdens de reis een aantal bijbelstudies verzorgen.

De uitvoering van deze reis verzorgt DrieTour Reizen, een interkerkelijke non-profit organisatie die reizen organiseert van goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs. De reissom zal rond de €2000,- per persoon liggen, afhankelijk van de brandstofprijzen, de groepsgrootte en de dollarkoers. In de reissom zijn alle kosten inbegrepen zoals vliegreis, lunches, diners, excursies en fooien. Dit is veel geld, maar Israël is een relatief duur land om te verblijven.

Als je geïnteresseerd bent in onze reis, dan nodigen we je van harte uit voor een informatiemiddag op zondag 29 maart a.s vanaf 16.00 uur in De Verdieping, Doctor Aletta Jacobslaan 1 in Voorhout. Hier zullen we het programma verder toelichten met veel foto’s en alles wat je verder wilt weten over deze bijzondere reis.

Laat het ons even weten via onderstaand mailadres als je van plan bent te komen. Wil je vrienden of bekenden voor deze avond uitnodigen, dan zijn zij natuurlijk van harte welkom. Deze reizen worden niet exclusief door of voor Kaleb georganiseerd. We hopen dat velen van jullie enthousiast zijn om met ons mee naar Israël te gaan!

Shalom!
Wilfred en Arine van Rijn

Aanmeldingen voor de informatiemiddag op 29 maart via: info@kalebteylingen.nl