Ontmoet de crew van de Logos Hope

logos

Operatie Mobilisatie (OM) nodigt u van harte uit voor een Logos Hope bijeenkomst. Omdat het zendingsschip dit jaar niet naar Nederland vaart, heeft OM een alternatieve manier bedacht om u toch een kijkje aan boord te kunnen geven. Op 27 augustus van 20.00 – 21.30 uur is het mogelijk om de internationale crew van het zendingsschip te ontmoeten.
Via een live-verbinding met de Logos Hope verzorgt Gino uit Curaçao een rondleiding en hoort u indrukwekkende verhalen van de crew over hoe mensen Jezus leren kennen. Ook in deze tijd! Via de chat zal er ook ruimte zijn om zelf vragen te stellen aan de bemanning. 

CEO OM Ships, Seelan Govender is dankbaar dat de Logos Hope vrij is gebleven van COVID-19:
We danken God daarvoor! Onze crew heeft de lockdown met veel geduld en wijsheid doorstaan. We gaan dieper met God en als team groeien we dichter naar elkaar toe. Ik geloof dat de zendingsschepen van OM bestaan om te laten zien dat Jezus het verschil kan maken in ieder mensenleven, juist nu. We brengen de boodschap van het Evangelie naar de minst bereikte mensen en plekken om te vervullen wat er in Openbaring 7 staat geschreven.”

Link naar OM Livestream | Logos Hope 27 augustus: