Overzicht Jeugdwerk

Gert Pluim - Jeugdwerk

Kinderkerk voor iedereen!
Wat was het afgelopen 4 oktober een feest. De eerst superkids van het seizoen was ontzettend geslaagd. Gelukkig blijft het niet bij een eenmalig feestje. Elke zondag zijn alle kinderen welkom! Ook de kinderen van ouders die niet in de samenkomst aanwezig zijn. We dragen graag op deze manier bij aan de geloofsopvoeding van kinderen en helpen ze om een deel te zijn van Gods kerk. Kinderen kunnen rond 09.45 uur gebracht worden aan de ingang aan de Piersonstraat. Inschrijven vindt plaats aan de deur. Kinderen kunnen na de dienst weer op dezelfde plek worden opgehaald. Elke 1e zondag van de maand pakken we het extra leuk aan met een superkidsfestijn waarbij ook de kinderen uit de wijk worden uitgenodigd. Ben jij er zondag bij?

18+ Kickstart 18 oktober
De laatste avond van de 18+ kickstart op 18 oktober komt Johan Selier spreken over autoriteit. Tot nu toe zijn we al echt aan het genieten. Ben je er nog niet bij geweest, maar zou je toch willen komen, dan is aanmelden vanwege het aantal limiet noodzakelijk op www.baptistenkatwijk.nl/jeugd/18plus. Hier kan je ook meer informatie vinden.

REVIVAL 25 oktober 10.00 uur in De Haven
Met het thema Klaar voor de Start! zijn we er weer helemaal klaar voor om iedereen van 25 jaar en ouder te verwelkomen bij de REVIVALdienst. Martijn van den Eijkel kijkt er naar uit iets uit Gods woord met jullie te delen. Daarnaast natuurlijk weer tijd met God in heerlijke aanbidding, gezelligheid en lekker eten:D

D-Vine AM 8 november
Onze jeugd-oudste Gert Pluimgraaff gaat er samen met ons weer een fantastische dienst van maken. Hij gaat het hebben over Eén team, Eén taak. Als er iemand is op wiens lijf dit thema is geschreven dan is het op die van Gert. Ook hier weer mooie aanbidding, een leuk spel van het D-Vine spellenteam, lekker eten en een hele hoop gezelligheid. Tot zondag 8 november 10.00 uur in De Haven.