Terugblik Jeugdkamp september 2021

Plons! De vrijdagavond na aankomst was het meteen raak, de eerste lag alweer in het water tijdens de speurtocht. Het keukenteam had er al een weddenschap op losgelaten: “Wanneer de eerste in het water… vandaag of morgen?”.
Maaike had de twijfelachtige eer de eerste van velen te zijn die de volgende dag bedoeld of onbedoeld in het water belandde. Wat hebben we het leuk gehad!

Naast waterpret zijn we bemoedigd door de boodschap van zowel Jack Nugter als Henk Imthorn. Ook hebben we samen stille tijd gehouden, God ervaren in gebed en aanbidding. Natuurlijk was er voldoende tijd voor veel meer zoals leuke spellen, een bonte avond, workshops en meer.
Ina: “Elisa heeft de Bonte avond Bappies Got Talent gewonnen door prachtig te zingen”. “Wat knap zeg!” beaamt Marianne na het zien van de opname. Leidinghoofd Luna vat het weekend mooi samen: “Het was geweldig!”

Ook meegenieten? Op YouTube vind je hier een kleine impressie:

….en op het instagram account @baptistenkatwijkjeugd vind je bij de hoogtepunten allerlei leuke beelden.

Speciaal van bedieningsleider jeugd Ruben Guijt nog een woord van dank voor het team: “Lieve mensen, wat was het geweldig!”

Catering team, wow…. Wat ontzettend veel werk hebben jullie verzet! Jullie waren vaak onzichtbaar maar we waarderen het enorm!

Ook het techniekteam, de band, het spellenteam, de bovenbouw leiders, de jeugdleiders, secretaresse, penningmeester, security, verpleegkundige medewerkers, social media, tenten bouwers, fotografen, video team, workshop team, en alle anderen…. Het was TOP!

We zijn bevoorrecht dat we zo met onze kinderen en jongeren mochten optrekken en zo elkaar dichterbij de Heere te brengen!

Gelachen hebben we zeker, gezweet, wakker gelegen, genoten en aanbeden we waarderen het zo dat jullie dit weekend en de voorbereidingstijd voor Zijn jongeren vrij wilden houden!

Wat een leuke groep!!